swyzak

Direktlänk till inlägg 2 december 2010

Vilovecka och idrottsgala

Av Johan - 2 december 2010 10:56

Efter lite mailkonversation med coachen, där både han och jag kunde konstatera 4 raka veckor med 10-11 timmar träning så passade denna späckade vecka på alla sätt bra som en återhämtningsvecka. Med detta inte sagt att jag inte kommer köra varje dag ändå. Men att pressa in lika många mil som senaste veckorna finns inte på kartan. Skulle tippa in den på 9-10 mil när jag summerar på söndag, då jag redan dammat in två styrkepass så är allt som kommer in på det kontot en ren och skär bonus... Ska köra dryga timman på lunchen idag, med lite lätta fartleksinslag, benen får avgöra intensitet och längd på ökningarna... Ser fram emot det...

Ikväll då, idrottsgala, fint ska det vara. Ska se när Kalle Granath med all rätt tar hem priset som årets ledare. Undrar om han kommer ihåg en åskig kväll i Kolsva på det glada 80-talet när mitt fotbollslag (Surahammar) sänkte hans favorittyngda Kolsva. Det var inga glada miner från hemmalagets stora stjärna och diva då, jag tippar på gladare mungipor ikväll. En stor eloge för hans insats med VSK under säsongen dock...!

Mer intressant blir det när vi kommer till historiens största idrottare från Västerås. Att det kommer bli Niklas Lidström står helt klart, allt annat vore en skräll och han är en fantastisk idrottsman ingen tvekan och jag tror att alla i den här staden är helt på det klara med hans storhet. Så när VSK-sportens tf Sportchef med hockeygoggles som hade mage att i somras klassa DN-galan som en slätstruken historia menar att NIklas Lidström förtjänar mer uppmärksamhet i Västerås så börjar jag att undra lite. Så fort mannen köper ett hus blir det förstasidesstoff i stan, så kan jag tänka att det räcker väl som det är. Han kommer ju dessutom bli historiens idrottare.... Nej, mer uoppmärksamhet åt mannen som i mina ögon skulle ha priset, Markus Oscarsson... Sånt slit och sådana prestationer helt i skymundan! Hade jag haft mer tid att skriva hade jag argumenterat för hans sak, men en sak är klart är man 99% en dag i en konditionsbaserad idrott som kanot ändå är så är man helt rökt. Är man ens 90%-ig i en lagidrott kan man ändå göra jobbet... Nu är nog Lidas 100%-ig 9 dagar av 10 men ändå... Så är det! Lidas tar hem det även om jag önskat och anser annorlunda...

 
ANNONS
 
Help in Assignment UK

Help in Assignment UK

Torsdag 18 jan 09:39

Children’s character and ethical principles are made through fair play. Besides, kids who are energetically busy in sports can be virtuous part models for their nobles from academy, community, or even school friends group, and enthuse them to start playing some sports as well.

http://https://www.assignmentmaster.co.uk

 
google

google

Torsdag 18 jan 09:41

nice

http://https://www.google.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se